Wij kijken uit naar uw komst! Like onze Facebookpagina hier en blijf up to date

Naamloos-1LOGO19-06-2018 – kopie – kopie

Persbericht

Woon Ideaal Beurs krijgt een 2de editie

Ontmoet zo’n 25.000 koopkrachtige woonliefhebbers

Van donderdag 13 t/m zondag 16 februari wordt de tweede editie van de Woon Ideaal Beurs georganiseerd in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. De Woon Ideaal Beurs is gekoppeld aan de grootste tuinbeurs van Nederland. TuinIdee trekt al meer dan twintig jaar jaarlijks méér dan 20.000 bezoekers naar 's-Hertogenbosch.

De Woon Ideaal Beurs biedt het totale pakket van keukens tot badkamers van vloer tot dak en van meubels tot verlichting. De beurs haakt in op de individuele wensen van de hedendaagse consument die steeds meer geld besteed aan het (ver)bouwen en inrichten van hun eigen huis.

Wees erbij! Waar treft u zoveel geïnteresseerde consumenten en kopers bij elkaar. Geïnteresseerd in wat u als aanbieder op het gebied van (ver)bouwen en inrichten van de woning te bieden heeft.

Ons credo: het beste voor (ver)bouwen en meer woonplezier, nu en in de toekomst en daar kunt u aan bijdragen!

De eerste editie van de Woon Ideaal Beurs die werd gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch was een zeer groot succes

De combinatie van TuinIdee met een complete woonbeurs werd door zowel standhouders als bezoekers enorm gewaardeerd.

Dat is dan ook de reden dat deze succesvolle combinatie in 2020 zal worden herhaald. 2Expo, de organisator van TuinIdee, en wij (Expolaan BV) zullen alles in het werk stellen om het succes van de Woon Ideaal Beurs 2019 te overtreffen.

Voor de Woon Ideaal Beurs geldt dat wij zeer goed geluisterd hebben naar de suggesties van de bezoekers. Zodat op de tweede editie van de Woon Ideaal Beurs nog meer aandacht zal worden gegeven aan de totale inrichting van de woning. Ook zijn voor de editie 2020 meer vierkante meters in de Brabanthallen beschikbaar.

Het succes van de Woon Ideaal Beurs is natuurlijk ook te verklaren in het feit dat de tuin steeds meer de verlening van de woning is.

Praktische informatie
De Woon Ideaal Beurs is van donderdag 13 februari t/m zondag 16 februari 2020 geopend van 10.00 - 18.00 uur. Het entreetarief bedraagt € 12,- in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee. Kijk voor meer informatie en extra voordeel op www.woonideaalbeurs.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie
De Woon Ideaal Beurs is een productie van Expolaan BV. Het beeldmateriaal is kosteloos te gebruiken voor publicaties in het kader van de Woon Ideaal Beurs. Onderschrift beeld nieuwbouw woning; Ontwerpen die worden ondersteund met virtual reality laten je de woning al beleven.

Onderschrift woonkamer; Één van de voorbeeldinterieurs is Landelijk Strak. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joyce de Ruiter, tel. +31 165 39 30 01 of pers@woonideaalbeurs.nl.

Logo Facebook FAV – Woon Ideaal BeursOT

Woon Ideaal Beurs 2019

+31 165 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag open van 10:00 - 18:00 uur.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.