Wij kijken uit naar uw komst! Like onze Facebookpagina hier en blijf up to date

Naamloos-1LOGO19-06-2018 – kopie – kopie

Persbericht

Woon Ideaal Beurs helpt met toekomstgericht maken eigen woning

Energieneutraal, duurzaam (ver)bouwen en natuurlijk wonen centraal

Van 21 t/m 24 februari vindt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de Woon Ideaal Beurs plaats. Dé beurs gaat natuurlijk voor sfeervol en praktisch maar speelt vooral in op de nieuwe bouweisen en de woonwensen van morgen! Thema’s als ecologisch bouwen, (bijna)energieneutraal wonen, van het gas af, levensloopbestendig wonen en een klimaatbestendige woning komen aan bod. Nieuwe trends in woninginrichting zoals met duurzame materialen zijn te zien in de voorbeeldinterieurs.

Versnelling nodig – behoefte aan informatie groot
Het verduurzamen van de eigen woning is een ingewikkelde opgave die (te)veel tijd vraagt, terwijl het verlagen van de woonlasten een sterk motief is. De overkill aan digitale, soms tegenstrijdige informatie, het technische onderwerp en het investeringsbedrag zijn hier debet aan. Versnelling van het proces is nodig, ook al om de doelstellingen van het Klimaatakkoord te realiseren. De Woon Ideaal Beurs geeft inzicht door een mix van inspiratie, informatie en concrete oplossingen.

Spreekuren voor persoonlijk advies
Voor persoonlijk advies kan men terecht bij de gratis spreekuren zoals van het Energieloket. Welke energiebesparende oplossing is in welke volgorde voor jouw woning en gezin het meest effectief, hoe te financieren etc. Exposanten tonen de mogelijkheden; van kruipruimte isolatie tot zonne-energie paneel of dakpan, van energiezuinig koelen tot -verwarmen, van domotica tot circulaire douche en van isolerend glas-in-lood tot spanplafond met infrarood verwarming en LED verlichting.

In het Woon Ideaal Theater zijn er doorlopend presentaties zoals over energiebesparing, passief (ver)bouwen, virtual reality in het bouwproces en woninginrichting. Alles over strobouw, houtskeletbouw, passief bouwen en duurzaam (ver)bouwen is bijeengebracht op paviljoens.

Inspiratie interieurs
Toonaangevende woninginrichters tonen hun visie op sfeervol, natuurlijk en duurzaam wonen in de galerie met voorbeeldinterieurs. Landelijk Strak toont een woonsfeer met natuurlijke materialen. In Hotel Chique zijn o.a. duurzame fineerparket vloeren en producten met verrassende stoffen zoals horizontale jaloezieën bekleed met vilt of leer toegepast. Elders op de beurs vindt je nieuwe collecties en alles voor wooninrichting; van een luxe slaapkamer tot een prachtig ingerichte serre.

Praktische informatie
De Woon Ideaal Beurs is van donderdag 21 februari t/m zondag 24 februari 2019 geopend van 10.00 - 18.00 uur. Het entreetarief bedraagt € 12,- in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee. Kijk voor meer informatie en extra voordeel op www.woonideaalbeurs.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie
De Woon Ideaal Beurs is een productie van Expolaan BV. Het beeldmateriaal is kosteloos te gebruiken voor publicaties in het kader van de Woon Ideaal Beurs. Onderschrift beeld nieuwbouw woning; Ontwerpen die worden ondersteund met virtual reality laten je de woning al beleven.

Onderschrift woonkamer; Één van de voorbeeldinterieurs is Landelijk Strak. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Heystek, tel. +31 165 39 30 01 of johan@woonideaalbeurs.nl.

Logo Facebook FAV – Woon Ideaal BeursOT

Woon Ideaal Beurs 2019

+31 165 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag open van 10:00 - 18:00 uur.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.