Wij kijken uit naar uw komst! Like onze Facebookpagina hier en blijf up to date

Eigen woningbezitters helpen met meer woonplezier

“Als initiatiefnemer van succesvolle vakbeurzen als Energie, Renovatie, Gevel, Milieu en Future Green City heb ik mij al vele jaren ingezet voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Een beurs leent zich daar bij uitstek voor want inspireren en informeren leidt tot kopen. Dat blijkt steeds weer. Particulieren bezitten meer dan de helft van de woningvoorraad. Nu is het aan hen om zijn of haar (nieuwbouw)woning energiezuinig te maken en bij te dragen aan het halen van de klimaatdoelstellingen. Dat levert een gezond binnenklimaat en lagere vaste lasten op.

Uit gesprekken met o.a. de Energieloketten en Provincie blijkt dat men helaas (te)veel tijd nodig heeft om te beslissen hoe en door wie zijn woning te verduurzamen. Een overkill aan digitale informatie, het veelal technische onderwerp, het investeringsbedrag en moeizame financiering zijn daar o.a. debet aan. De tijd van ambities uitspreken is echter voorbij, actie dus. De Woon Ideaal Beurs zal met haar beproefde concept tien- en tienduizenden bezoekers de weg wijzen. Met thema’s als ecologisch, duurzaam, van het gas af en levensloopbestendig bouwen. De combinatie met wooninrichting en tuin maakt meer woonplezier pas echt compleet. Met onze ervaring ook op het gebied van consumentenbeurzen en de promotiecampagne met stake holders zullen inwoners van Brabant en omliggende provincies niet aan de Woon Ideaal Beurs kunnen ontkomen. Wees erbij. Wij gaan tot op de bodem voor het succes van uw deelname, die ook van maatschappelijk belang is.”

Facetune

Johan Heystek

Projectmanager

“De Woon Ideaal Beurs is hét event voor comfortabel en sfeervol wonen. Dat duurzaamheid daarbij een rol speelt is niet meer dan vanzelfsprekend. De combinatie van energiezuinig (ver)bouwen, een natuurlijk en sfeervol interieur en milieuvriendelijke tuin is logisch. Ideeën te over door de combinatie van de Woon Ideaal Beurs en TuinIdee, Nederlands grootste tuinevent. Prachtige voorbeeldinterieurs en de nieuwste woonmode zijn de smaakmakers op de Woon Ideaal Beurs zoals dat de voorbeeldtuinen op het naastgelegen tuinevent zijn.

De Woon Ideaal Beurs zal dan ook massaal bezocht worden door de TuinIdee bezoekers is mijn ervaring als projectmanager van een destijds naastgelegen lifestyle event. Zij bezitten immers een eigen woning, hebben een meer dan gemiddeld eigen vermogen en bevinden zich in een levensfase die verandering van wooninrichting met zich mee brengt. De eerste reacties vanuit de woonbranche zijn veelbelovend. Eindelijk aandacht aan wonen op een beurs in Zuid-Nederland voor het grote publiek. Participeren in de voorbeeldinterieurs, in de voordrachten of in de expo ‘What’s new’…, wij maken graag werk van uw succesvolle deelname en exposure in onze mediacampagne.”

MVH5 – kopie – kopie – kopie – kopie (2)2

Marcel van Heusden

Projectmanager
Logo Facebook FAV – Woon Ideaal BeursOT

Woon Ideaal Beurs 2019

+31 165 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag open van 10:00 - 18:00 uur.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.