Wij kijken uit naar uw komst! Like onze Facebookpagina hier en blijf up to date

Naamloos-1LOGO19-06-2018 – kopie – kopie

Persbericht

Interieurs van hergebruikte materialen op Woon Ideaal Beurs

Duurzaam wonen centraal

De Woon Ideaal Beurs, van donderdag 21 t/m zondag 24 februari in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, toont hoe je woning het best te vergroenen te maken. Van (bijna) energieneutraal wonen in je bestaande woning tot trendy nieuw bouwen zoals met stro of hennep. Steeds meer belangstelling krijgt ook woonrichting met natuurlijke en gerecyclede materialen. Zo is één van de inspiratie-interieurs ingericht in landelijke stijl met diverse soorten hergebruikt hout. Je vindt er ook alles over leem- en palletkachels of het restaureren van natuursteenvloeren. De kunstexpositie over Pop-Art past volledig bij de thema’s duurzaamheid en toekomstbestendigheid. 

 ‘Wegwerpkunst’ voor ieders budget

Kunst binnen de Pop-Art stroming is vaak opvallend en bijna altijd spraakmakend. Galerie Sous-Terre heeft voor de beurs de Pop-Art expositie met o.a. kunstwerken van o.a. Claus Costa, Alfred Degens en Ad van Hassel samengesteld. Het zijn stuk voor stuk eye-catchers. Één van de kenmerken van Pop-Art is dat er vaak commerciële materialen en voorwerpen, wegwerpartikelen en producten uit het leven van alledag in de kunstwerken worden verwerkt. Zo krijgen die een nieuwe bestemming. Alle bezoekers aan de expositie ontvangen een waardecheque van € 25,- tbv het lenen van kunst.

Naast zo’n 120 exposanten en de inspiratie-interieurs & (ver)bouwpaviljoens zijn er gratis spreekuren over energiebesparing en ‘groene’ financiering, informatieve voordrachten en het No Escape Room Energiespel. Ook is er een paviljoen voor Je Tweede Huis en Levensloopbestendig bouwen.

Praktische informatie

De Woon Ideaal Beurs is van donderdag 21 februari t/m zondag 24 februari 2019 open van 10.00 - 18.00 uur. Het entreetarief is € 12,- in de online voorverkoop (t/m woensdag 20 februari mogelijk) of € 16,50 aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis mee. Meer info en voor een uniek aanbod zie www.woonideaalbeurs.nl

Logo Facebook FAV – Woon Ideaal BeursOT

Woon Ideaal Beurs 2019

+31 165 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag open van 10:00 - 18:00 uur.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.