Wij kijken uit naar uw komst! Like onze Facebookpagina hier en blijf up to date

Naamloos-1LOGO19-06-2018 – kopie – kopie

Deelnemers

Aanbod exposanten

(Ver)bouwen / verduurzamen; energiebesparende oplossingen, (binnenhuis)architectuur, aannemers, duurzame en energieneutrale nieuwbouwconcepten, (na)isolatie, klimaat- en warmtapwaterinstallaties, gasloos wonen, dakbedekking, waterbesparing en -behandeling, ecologische bouwmaterialen, domotica, ventilatie, spanplafonds, duurzame energieopwekking zoals zonne-energie, bouwkundige aanpassingen levensloopbestendig wonen, ramen, (garage)deuren, serres, financiering/subsidies, projecten voor je tweede woning, garages…

Wooninrichting; meubelen, verlichting, wandbekleding, stoffering, binnendeuren, badkamers, keukenaccessoires, domotica, inbraakbeveiligingssystemen, zonwering, vloeren, slaapcomfort, design, kunst, deco…

Aanmeldingen
Lees hier meer over de expertise en nieuwe oplossingen van exposanten.

Wie vind je op de Woon Ideaal Beurs...
Bijgewerkt tot 12 februari 2019

BEKIJK EXPOSANTEN (PDF)
Aannemersbedrijf Van der Poel bv

3.235
www.vanderpoelterneuzen.nl
Aannemersbedrijf Van der Poel is gevestigd in Terneuzen en is actief in de nieuwbouw (recreatieve- en permanente bewoning), renovatie en projectontwikkeling. Aannemersbedrijf Van der Poel is een Koninklijke VolkerWessels Stevin onderneming met als werkgebied Zeeland.

 

ABCDakpanzonnecel.nl

3.169
www.abcdakpanzonnecel.nl
Zonne-energie dakpannen met behoud van architectuur Zonnepanelen op een hellend dak zijn geen fraaie oplossing. ABCDak levert drie kleurlijnen dakpannen met volwaardige zonnecollectoren. Dus ook toepasbaar voor daken waarop geen zonnepanelen bevestigd mogen worden.

 

Anselm Oome Interieur

3.183
www.anselmoome.nl
Anselm Oome is een echte, ambachtelijke meubelmakerij die uw meubels geheel op maat kan maken. Of het nu gaat om een geheel nieuw interieur of op maat gemaakte houten meubelen; u kunt ervoor terecht bij Anselm Oome.

 

Ansveco

3.137
www.ansveco.nl
Infrarood verwarmingspanelen, advies gasloos wonen, advieswerk, gezonder- en goedkoper wonen (isolatie-, ventilatie-, verwarming- en duurzaamheidsadvies).

 

Aramus Gifts

3.171
www.aramusgifts.nl

Kunst uit Haïti, wandornamenten, recycle art en feel good cadeau-artikelen (met verhaal).

 

Atelier Judy van Meteren

3.170
www.judyvanmeteren.nl
Hedendaagse expressionistische kunstenaar, Judy van Meteren wonend in Nederland, is gespecialiseerd in Figuratieve Dripping Art techniek. Dripping Art, dit is een vorm van abstracte kunst waarbij de verf in lijnen en druppels op het linnen valt. Haar werk is geëxposeerd en wordt gewaardeerd in veel verschillende landen. "Ik creëer intuïtieve figuratieve abstracte schilderijen op linnen, geïnspireerd door de eenvoudige dingen uit het leven, zoals een prachtig uitzicht, een mooi persoon, verliefde mensen, het horen van schitterende muziek, door de emotie in een blues nummer.

 

BeeAdvised

3.225
www.beeadvised.nl
Verzekeraar van strowoningen. Als lid van Strobouw Nederland zijn zij goed op de hoogte van alles omtrent strowoningen. Veel verzekeraars vinden het een eng risico. Vanwege onze kennis vinden wij dit niet. Wij kunnen u daarom een uitstekende verzekering bieden, voor uw opstal en inboedel. zonder beperkingen. 

 

bloomon

3.213a
www.bloomon.nl

Bloemenbezorgservice, verse seizoensbloemen direct van de kweker.

 

Bokmerk B.V.

3.203
www.bokmerk.nl

Nieuwe achterwanden combineren design en functionaliteit. De luxe achterwanden van Bokmerk geven de keuken of badkamer een strakke en naadloze afwerking in elke gewenste kleur. De innovatieve coating laag zorgt voor een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking die perfect bestand is tegen krassen, slijtage, vocht en hitte.

 

BOMELO B.V.

3.165
Zelf een mooi, aangenaam nieuw huis met lage lasten creëren? Wij plaveien de weg naar jouw droomhuis. Van het allereerste idee tot aan de realisatie­­­­­ trekken we samen op. Zonder hobbels en onaangename verrassingen. Het resultaat; jouw comfortabele, betaalbare en energiezuinige woning met een gezond binnenklimaat.

 

Bouwecologisch Arnhem

3.153
www.bouwecologisch.com

Leemkachels, leemstuc

 

BouwGezond

3.226 (alleen op zondag)
www.bouwgezond.nl
Ecologische bouwmaterialen

 
Brabant Deur

3.197
www.brabantdeur.nl
Al 25 jaar is Brabant Deur hét adres voor garagedeuren in alle soorten, maten en designs.
Wij staan garant voor vakwerk, veiligheid, wooncomfort, kwaliteit, zijn 24/7 bereikbaar én lopen voorop met de nieuwste technologieën zoals voor het verduurzaming van uw woning.

 

Broos de Bruijn architecten

3.160
www.bdba.nl
Broos de Bruijn levert met enthousiasme een verscheidenheid aan woningen op. Persoonlijke benadering is het handelsmerk. Het fundament begint bij goede communicatie en inlevingsvermogen. Uiteindelijk moet uw droomhuis een architectonisch op maat gesneden antwoord zijn op uw verbeelding en wensen.

 

Caspar Dekkers Interieurs

3.116
www.cdinterieurs.nl
Caspar Dekkers Interieurs toont wooninrichting in “hotel chique” stijl met elementen uit de  collecties van o.a. Arte wandbekleding, De Vaan Verlichting, Carpetling, Par-ky vloeren en Keijser & Co meubelen. 

 

Che Bello Woonwinkel

3.110a
www.chebello.nl

"Vanaf 1998 bestaat Che Bello Woonwinkel, gevestigd in een sfeervol pand in het Vestingstadje Heusden aan de Maas. Italië is de grote inspiratiebron voor ons assortiment: Meubels, design stoelen, verlichting, woontextiel, woonaccessoires, serviezen, leren handtassen en portemonnees, Italiaanse damesmode, glazen sieraden, interieurgeuren en meer."

 

Cremers tapijt en gordijnen

3.133
www.cremerstapijtengordijnen.nl
Bij Cremers tapijt en gordijnen bent u op het juiste adres voor pvc, tapijt marmoleum vinyl etc. Gespecialiseerd in het vakkundig bekleden traplopers, trappen met pvc etc. Verder hebben wij een uitgebreide collectie raamdecoratie. Ons werk wordt uitgevoerd door goed opgeleide en vakkundige stoffeerders.

 

CVD Properties Kaapstad

3.245
www.cvdpropertieskaapstad.com
wij geven woonadvies voor Zuid-Afrika-Kaapstad.Wij brengen de klant in contact met ons erkend IMMO team in ZA. Wij volgen de klant verder op en beantwoorden hun vragen.

 

Dagblad de Telegraaf

3.188a
www.telegraaf.nl
Dagblad

 

Daikin Nederland

3.143
www.hetnieuweverwarmen.nl
Bij comfortabel wonen horen energiezuinige en duurzame oplossingen. Daikin produceert al sinds 1958 warmtepompen en heeft die verder ontwikkeld tot de beste en één van de stilste in de markt. Voor optimaal rendement en warmtecomfort. Is uw huis al Ready voor een warmtepomp? Doe de warmte-check en bekijk onze warmtepompen tijdens de beurs.

 

De Appelgaard

3.126
www.deappelgaard.nl
Landelijk Strak - De Appelgaard
De Appelgaard laat elementen uit de laatste collecties van “Passe Partout”, “INSIDE” raamdecoratie en interieur accessoires van ”Aura Peepercorn” zien. Daarnaast presenteren wij stalen deuren en verlichting van het eigen label “Steel in Style”.

 

de architecten van NU

3.165
www.architectenvannu.nl

Ontwerpen in 3D (nieuwbouw en renovatie), engineering, bouwbegeiding, energetisch bouwen expert en uitvoerder houtbouw.

 

De Greef Parketvloeren

3.222
www.degreefparketvloeren.nl
Parketvloeren

 

De Haan Natuursteen

3.161
www.dehaannatuursteen.nl
Al ruim achtien jaar een begrip in het restaureren en repareren en onderhouden van natuurstenen-, houten vloeren, keukens en badkamers.

 

Design Bending BV

3.126
www.designbending.nl
Maatwerk stalen binnendeuren met glas

 

Eco Match Waterbehandeling

3.221
www.ecomatch.nl
Waterontharders voor comfort en gezondheid. Geen kalkaanslag meer op douchewand en kranen, zachtere handdoeken en goed voor het milieu.

 

EcoBouwSalland

3.164
www.ecobouwsalland.nl
Bio-ecologische bouw en verbouw, advies scholing , specialismen voor bouwen met strobouw en kalkhennep.

 

Energieloket Brabant Woont Slim

3.167
www.brabantwoontslim.nl
Spreekuur energiebesparing en van ‘t gas af vanuit programma's zoals: "het Nieuwe Wonen" en "Brabant Woont Slim",

 

Enirgy

3.141
www.enirgy.nl
Aardgasvrij wonen, infrarood verwarming, duurzaam advies

 

Energieloket Het Nieuwe Wonen Rivierenland

3.167
www.hetnieuwewonenrivierenland.nl
Spreekuur energiebesparing en van ‘t gas af vanuit programma's zoals: "het Nieuwe Wonen" en "Brabant Woont Slim"

 

Erik Knippers Architect

3.178
www.knippers.archi
Erik Knippers Architect ontwerpt gezonde en duurzame woningen. Wij houden van het maken van goede dingen. Slim bedacht en mooi gemaakt, met toekomstwaarde. De bewoner staat centraal; de ervaring van daglicht en uitzicht, prettige materialen, een comfortabel binnenklimaat.

 

Etagon

3.117
www.etagon.nl
Exclusief leer voor wanden en vloeren.

 

Evermes

3.109
www.evermes.nl
"Heerlijk ontspannen in een Relax-Massagefauteuil. Een comfortabele massagefauteuil  met kuitmassage. Geeft door zijn ergonomische houding optimaal steun aan het lichaam."

 

Flower Art Museum

3.102
Bloemen in de kunst. Weinig thema's in de kunst bestrijken zo'n breed scala en inspireren zoveel uiteenlopende kunstenaars als de bloem. Dat verdient een bijzondere plek. Die plek is er in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt.

 

Freenergics B.V.

3.194
www.freenergics.nl
Energiebesparingsadvies & energie transities, opbrengst garanties zonnestroom- en warmtepompen, infrarood, turn-key realistie van uw persoonlijke "energie-reis" 

 

Fresh-r

3.147
www.fresh-r.eu
Smart indoor air care

 

Galerie Sous-Terre

3.111
www.sous-terre.nl
Galerie, kunstuitleen

 

Gevelscan

3.134
www.gevelscan.nl
Lucht- en warmteverlies meting

 

Giesen Architectuur

3.225
www.giesen.nl
Giesen Architectuur is a Dutch based Office for Architecture. Over the past 35 years we developed our focus on building with materials by understanding their use and reuse. With a strong sense for their characteristics, we strive to create intimate and spectacular spaces.

 

Goblain woonatelier

3.256
www.goblain.nl
Goblain woonatelier biedt u een op maat advies over de stoffering van uw gehele woning. Ook leveren wij bijpassende woonproducten, zoals karpetten, krijtverven, verlichting en meubels. Wij bieden een uitgebreide collectie aan duurzame en hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen, houten en aluminium jaloezieën, vouw- en rolgordijnen en shutters.

Onze missie is het tot in de puntjes verzorgen van een design dat past binnen uw woning. Wij ontvangen u graag in ons atelier of komen bij u thuis langs voor een kleur – en interieuradvies op maat. De stoffering en producten van Goblain woonatelier passen binnen elk interieur.

 

Goods by Gan

3.199
www.goodsbygan.nl

Wij zijn Swanny en Ay Lien van de Kraats en zijn eigenaar van webshop Goods by Gan. Via www.goodsbygan.nl verkopen wij decoratie voor de kinderkamer, woonartikelen en accessoires. Wij proberen onze passie voor wonen en reizen en het verzamelen van mooie spullen over te brengen op de bezoekers van de Woon Ideaal Beurs. Of u nu op zoek bent naar eens smaakvol cadeautje, advies wilt over uw interieur, of gewoon lekker wilt struinen, kom gezellig langs bij onze stand.

 

Groene Bouwmaterialen

3.225
www.groenebouwmaterialen.nl
Uw bio bouwmarkt; de webwinkel van Groene Bouwmaterialen, gespecialiseerd in ecologische en bio based bouwmaterialen. Naast scherpe prijzen, een zo snel mogelijke levering en goede service, bieden wij advies en bouwbegeleiding voor professionals en doe-het-zelvers.

 

Hamwells

3.261
www.hamwells.com
Hamwells maakt douchen duurzaam met HomeSpa en de Blue.

 

Handyfloor BV

3.250
www.handyfloor.nl
Handyfloor is dé pvc vloeren specialist van Nederland. Door toepassing van speciale productietechnieken voelen de Handyfloor vloeren aan als echt hout en steen. Ze zijn bovendien uitermate geschikt voor vloerverwarming. Verkrijgbaar in diverse designs en uiteenlopende legmethoden zodat voor elke situatie er een pasklare oplossing is.

 

Hardsteenconcurrent

3.255
www.hardsteenconcurrent.nl
Ons assortiment hardsteen of natuursteen is behalve goedkoop ook heel ruim. U kunt in onze webwinkel o.a. stenen, tegels klinkers of opsluitbanden voor terras, wandtegels, muurafdekkers, raamdorpels, vensterbank, paalafdekkers, tuinmeubels kopen.

 

Hästens

3.124
www.hastens.com
Hästens bedden bestaan uit natuurlijk paardenhaar, wol en katoen worden verenigd met een laag-op-laag-techniek waarbij de vezels met de hand worden gemasseerd. Hierdoor ontstaat een combinatie van luchtige zachtheid met consistente stevigheid. De bedden volgen de rondingen van het lichaam waardoor een rechte rug wordt bevorderd, cruciaal voor een optimaal slaapproces.

 

HempFlax

3.164
www.hempflax.com
HempFlax, producent van bouwmaterialen van industriële vezelhennep, introduceert Lycklig. Dit is het nieuwe one-stop-shop na-isolatie product voor bestaande gording daken of prefab daken. Sterk ademend voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Zowel thermisch als akoestisch uitstekend isolerend. Licht in gewicht.

 

Home8

3.214
www.home8-alarm.nl
Alles in huis voor een veiliger én slimmer thuis. Dát is het innovatieve en betaalbare doe-het-zelf alarmsysteem Home8. Zelf in te delen en oneindig uit te breiden met apparaten, personen en locaties. En dat alles te beheren in 1 overzichtelijke app.

 

Hoppenbrouwers Techniek

3.206
www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Eén adres voor alle duurzame installaties Hoppenbrouwers Techniek is specialist op het gebied van verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, energiemanagementsystemen etc. Het grote voordeel? Eén aanspreekpunt en een optimaal resultaat door op elkaar afgestemde installaties. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning en onze aanpak? Bezoek stand 3.206.

 

In2ecobuildings              

3.153
www.in2-ecobuildings.nl
Energie-adviezen voor Nul-Op-De-Meter, gasloos, energieneutraal etc. voor nieuwbouw, renovatie van woningen en bedrijfspanden.

 

Ina Marcus

3.170
www.inamarcus.com
Unieke beelden van brons

 

IsoHemp

3.164
www.isohemp.com
Duurzaam bouwen en renoveren met hennepblokken. Profiteer nu van de vele voordelen van muren gebouwd met hennepblokken van IsoHemp: een natuurlijk en gezond product, een perfecte warmte- en geluidsisolatie, vochtregeling, brandweerstand, leefcomfort,…

 

Isolatie.com

3.140
www.isolatie.com
Vloer-, kruipruimte-, dak- en spouwmuurisolatie. Een huis isoleren brengt warmte, comfort én u bespaart geld op uw energierekening. Isolatie leidt tot minder CO2-uitstoot en is daarom een milieubewuste keuze. De investering is al na zo’n 3,5 jaar terugverdiend.

 

Isolatiebedrijf Pluimers

3.258
www.pluimers.nl
"Nederlands grootste en oudste isolatiebedrijf. Hebben een breed assortiment om zo voor elke situatie de beste oplossing te bieden. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht voor isolatie van spouwmuren, vloeren, daken en isolatieglas."

 

Isoschelp

3.150
www.isoschelp.nl
Kruipruimte isolatie

 

Jack van Iwaarden de Vreede

3.243
www.vaniwaardendevreede.nl
Beeldend kunstenaar, sculpturen van brons, cortenstaal en rvs

 

Kalkhennep Nederland

3.164
www.kalkhennepnederland.nl
De hele cyclus van kalkhennep levert een positieve bijdrage aan het milieu en zorgt door de sterk vochtregulerende werking voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Het is zeer geschikt om dampopen mee te bouwen.

 

Kendro-Stijl bv

3.213f
www.kendro-stijl.nl
Kendro-Stijl bv introduceert de Bib stoel, een duurzame mechanische sta-op stoel. Deze moderne verplaatsbare stoel past in elk interieur. Het is een actieve stoel die je helpt op staan. De bib brengt je Back In Balance. Opstaan doe je zelf!

 

Living Roofs

3.193
www.livingroofs.nl

Living Roofs vormt de unieke combinatie van de dakdekker en de hovenier. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Living Roofs de ideale partij voor het installeren van duurzame dakbedekking en groendaken!

 

Lord of the Stairs

3.222
www.lordofthestairs.nl
‘Lord of the Stairs’ is een traprenovatieprogramma dat in zijn geheel door De Greef Parketvloeren wordt geproduceerd en hierdoor één van de goedkoopste programma’s is die er op de markt zijn.

 

123matrasadvies B.V.

3.223
www.123matrasadvies.nl
Matrassen advies

 

M Sora Nederland

3.148
www.m-sora.nl
M SORA ramen zijn uitsluitend gemaakt van de hoogste kwaliteit Sloveense hout met behulp van alleen de meest geavanceerde en milieuvriendelijke technologie. U bespaart energie en geld en heeft  er decennia plezier van. Voor een mooie, functionele en natuurlijke woning.

 

M’bility BV

3.213e
www.mbility.nl
M’bility richt zich met haar producten op mensen voor wie mobiliteit niet vanzelfsprekend is. Met de Assistep hebben we een uniek product om langer thuis te blijven wonen en te blijven traplopen, met wat extra ondersteuning.

 

Magisso Benelux

3.188
www.magisso.nl
Magisso, magische uitvindingen uit Finland. Wij maken producten sinds 2008 die écht anders zijn.
De Magnetische Vaatdoekhouder is hier een goed voorbeeld van. Een makkelijke én mooie manier om je vaatdoek op te bergen, benieuwd?

 

Marano Wellness

3.198
www.maranowellness.nl
Comfy Massagekussen

 

Mario's glas-in-lood atelier

3.121a
www.mariosglasinloodatelier.nl
Glas-in-lood van oud naar nu zowel in enkele als in dubbelglas te plaatsen. Van klassiek tot modern.

 
Max Welzijnswinkel

3.226
www.maxwelzijnswinkel.nl
MAX welzijnswinkel is uw specialist op het gebied van het levensbestendig maken van uw leefomgeving. De aanpassingen verrichten wij binnen een kort tijdsbestek. Wij vervangen bijvoorbeeld uw bad voor een comfortdouche in 1 dag. Vraag een gratis thuisadvies aan.

 

Met Domotica

3.185
www.metdomotica.nl
Smart-home-advies voor iedereen. Objectief en toegankelijk. Wij laten je door de bomen het bos weer zien. Na ons advies weet je precies weet wat er mogelijk is, wat bij jou past en wat het kost.

 

Mijndeurvanstaal.nl

3.252
www.mijndeurvanstaal.nl
Mijndeurvanstaal.nl levert en monteert hoogwaardige staal producten tegen scherpe tarieven. Onze ervaren vakmensen maken iedere dag unieke ontwerpen geheel op maat en volledig naar de wensen van onze klanten. Bijna alles is mogelijk en hierin denken wij graag met je mee. Kortom voor iedere situatie en ieder interieur een passende oplossing. Wij gaan in ieder geval geen enkele uitdaging uit de weg. Dus wanneer zien wij jou in onze showroom in Vianen?

 

Mindow Nederland

3.135
www.mindownederland.nl
Mindow ramen hebben slechts 32 mm aluminium profielen en triple beglazing. Een Mindow profiel gebruikt 75% minder grondstoffen en dus minder CO2 uitstoot dan gelijkwaardige producten. Door de superslanke profielen wordt meer daglicht toegelaten en dat bespaart ook energie. Mindow heeft een zeer hoge isolatiewaarde voor een energieneutrale, passieve woning. Meer info: www.mindownederland.nl

 

Opmaatveranda

3.220
www.opmaatverandas.nl
Veranda's naar keuze.

 

Oxiwaterjet Europe

3.209
www.oxiwaterjet.eu
De Oxijet –  de meest eenvoudige manier om water te besparen, energie te besparen, douche comfort te behoud en legionella te weren.

 

PassiefRaam

3.197a
www.passiefraam.eu

PassiefRaam introduceert een modern en kwalitatief hoogstaand raamsysteem. Het buitenframe is gemaakt van aluminium en de  binnenkant van hout met daarbij een zeer goede thermische isolatie. Er is keuze uit diverse houtsoorten. De bijzonder slanke profielen maken een groter glazen oppervlak mogelijk en zorgen voor veel lichtinval. Dat is kenmerkend voor de Linea Flat-ramen. Een hoogwaardige design oplossing voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Het raamsysteem dat ecologisch én economisch interessant is.

 

PEL Energie b.v.

3.177
www.pelenergie.nl
Pelletkachels

 

Peppelhout

3.225
www.peppelhout.nl
Populierenhout geef je je woning een unieke look. Peppelhout produceert populierenhouten planken voor wanden, buitengevels, plafonds en vloeren.  Door een duurzame behandeling gaat ook buiten lang mee. En het toepassen draagt bij aan het behoud van ons mooie populierenlandschap.

 

Perfect Heating

3.166
www.perfectheating.nl
Vloerverwarming, vloerisolatie, verkoop en installatie van warmtepompen.

 

Peter van Son interieur

3.254
www.petervanson.nl
Bij Peter van Son Interieurobjecten creeëren wij met passie en trots handgemaakte kunstbeplanting en dankzij ons oog voor detail is deze niet van echt te onderscheiden. Naar gelang van uw wensen combineren wij met kunstbomen, kunstplanten, potten en/of andere producten.

 

Physiotherm Valkenburg

3.113
www.physiotherm-valkenburg.nl
Physiotherm laat u kennis maken met weldadige LAVA warmte. Goed voor: ontspanning, rug, spieren en vitaliteit. U kunt in  onze  cabines liggen of zitten. Via de rug wordt het hele lichaam gelijkmatig verwarmd. De temperatuur in de cabine blijft laag (max. 37⁰C) en daardoor aangenaam. De cabines zijn van Oostenrijkse makeladij en hebben een mooi design. Beleef en geniet.

 

PLAMECO spanplafonds Gemert

3.259
www.plameco.nl/gemert
Een PLAMECO-spanplafond, je zult ervan opkijken! Oogt als stucwerk, geen sloopwerk nodig. Ook nooit meer schilderen. Verlichtingspunten waar u maar wilt en montage in één dag. De plafonds passen uitstekend bij duurzaam (ver)bouwen. Kom het zelf bekijken!

 

PlatforM3 architecten

3.164
www.duurzame-architect.com
PlatforM3 architecten vindt dat een prettige, gezonde leefomgeving voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zetten daarom in op het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen, ecologische damp open bouwmethoden, hergebruik van materialen en versterking van lokale biodiversiteit in een architectuur betaalbaar is.

 

PORTAS - vakbedrijf van de Ven

3.191
www.van-de-ven.portas.nl
Renovatie, oplossingen voor deuren, trappen, keukens, plafonds en meubelen

 

Provincie Noord-Brabant / No Escape Room spel

3.168
www.brabant.nl
No Es-Escape Room; “Breng jij het spel tot een goed einde, weet jij samen met je medespelers vóór 2050 de energietransitie te volbrengen? Dat is in een notendop No Escape, het energiespel vol lastige vragen. Keuzes keuzes..”

 

PureSolar

3.151
www.puresolar.nl
PureSolar is gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren.

 

PXA Nederland B.V.

3.154
www.pxanederland.nl
Optimale energiebesparing op duurzame basis. Dat is Isobooster. Isobooster is niet alleen effectief, maar ook makkelijk te verwerken en vele malen dunner en lichter dan traditionele isolatie. Als u verantwoord wilt isoleren, isoleert u met Isobooster.

 

Rabobank

3.180
www.rabobank.nl
Een duurzaam huis kan veel opleveren, niet alleen voor het milieu, maar ook voor jou als woningeigenaar. Als coöperatieve bank en een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland wil de Rabobank hier graag aan bijdragen. Onze financieel adviseurs kunnen dus niet ontbreken op deze beurs om jouw vragen te beantwoorden. Want weet jij al welke mogelijkheden er zijn? We helpen je hierbij graag op weg. Meer info »

 

Rekers Beton BV

3.202
www.rekers-beton.nl
Duurzame garageboxen op maat. Rekers Beton is een Duits familiebedrijf met als specialiteit het produceren en leveren van kant-en-klare prefab garageboxen en bergingen. Ze worden specifiek geproduceerd in de afmeting, kleur en uitvoering zoals de klant dat wenst.

 

REMEON Beveiliging

3.189
www.remeonbeveiliging.nl
Jouw gemak en comfort, dat staat bij ons centraal. De tijd waarin een beveiligingssysteem slechts ‘bewaakt’ is voorbij. De verlichting bedienen, de kamertemperatuur beheren, de garagedeur of tuinsproeier aansturen… de mogelijkheden zijn eindeloos. Online te besturen, altijd en overal!

 

Remon Waterontharders

3.146
www.remon-waterontharders.nl
Nieuwe waterontharder mét vakantiemodus. Kalk in water zet zich af. Het vermindert het rendement en de levensduur van apparatuur en verhoogt het energieverbruik. Een waterontharder voorkomt dat.

 

Roscobouw B.V.

3.196
www.roscobouw.nl
Schil woning krijgt extra aandacht. Roscobouw is uw (ver)bouwpartner en realiseert energiezuinige en  passieve woningen. Niet alleen installaties zijn van belang, maar ook bouwkundige zaken als isolatie, triple glas en kierdichting.

 

SafeThuis

3.105
www.safethuis.nl
Hang- en sluitwerk zoals cilinders en deurbeslag allen SKG**. Hufterproof binnen- en buiten LED verlichting PKVW erkend. Intercom, alarm en camera systemen. Alle artikelen kunnen ook deskundig geïnstalleerd worden.

 

Sammy's Dak Styling

3.207
www.dakstyling.nl
Dakpanreiniging en coating, muur / gevel en erf totaalreiniging. Alles geheel milieu vriendelijk en duurzaam geheel van deze tijd. Daken die helemaal smerig zijn geworden in de loop der jaren door natuurlijke vervuiling van (zure)Regen).

 

Scanabouw Houtbouwsystemen B.V.

3.152
www.scanabouw.nl
ScanaBouw ontwerpt en fabriceert al sinds 1977 duurzame woningen en andere gebouwen. In hout en op maat. Afgestemd op uw kavel, wensen, eisen en budget. Bij ons kiest u dus geen woning uit een catalogus, maar krijgt u écht maatwerk.

 

Schilderijen Pieternel

3.121
www.pieternel.info
Schilderijen dieren landelijke stijl. Bronzen beelden dieren.

 

Seats2Be Vintage & Design

3.162
www.seats2be.nl
Your design vintage shopping experience redefined.

 

Sofiben dress your bedroom

3.174
www.sofiben.com
Het Sofiben dekbedovertrek wordt in Nederland gemaakt en heeft een doorlopende rits over 3 zijden. Ook is er een lange en brede instopstrook aan bevestigd. Het wordt nu een stuk eenvoudiger om je dekbedovertrek te verwisselen. Garantie op rits van 5 tot 8 jaar.

 

Soft Water Systems

3.190
www.wateronthardersws.nl
Kalkaanslag verpest uw sanitair en ruïneert uw wasmachine. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Geen nood, met waterontharders van SWS is de redding nabij! SWS levert maatwerk op het gebied van waterbehandeling.

 

Solid Green Architecture

3.152
www.solidgreen.nl
Architectenbureau; ontwerp, bouwbegeleiding.

 

Sonneborgh Groep B.V.

3.230
www.sonneborgh.nl
Sonneborgh is een belegger in maatschappelijk vastgoed. Via onze beleggingsfondsen bieden wij particuliere beleggers de mogelijkheid te participeren in duurzaam en courant zorgvastgoed. Dit tegen een rendement van 8,2% en met zekerheden van een solide huurder.

 

Speedcomfort BV

3.139
www.speedcomfort.com
Speedcomfort radiatorventilator tbv energiebesparing en meer warmtecomfort.

 

Stichting Garantiefonds ZonZeker

3.182
www.zonzekerzonderzorgen.nl
Stichting Garantiefonds ZonZeker is een collectief van kleine installateurs. Kleine installateurs zullen altijd bovengemiddeld servicegericht zijn, omdat hun inkomsten hier direct van afhangen. Daarnaast profiteert u van de kracht en kennis voor het verstrekken van garanties van het gehele collectief!

 

Stichting PassiefBouwen

3.149
www.passiefbouwen.nl
Een passiefhuis hoeft niet actief te worden verwarmd, maar werkt vanwege de goede kierdichting en doorgedreven isolatie als een thermische accu. Het energieverbruik voor verwarming is daardoor maar 20% van de Bijna Energie Neutrale Gebouwen van 2020!

 

Stoerlinnen

3.256
www.stoerlinnen.nl
In de webshop van Stoer Linnen vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie linnen stoffen per meter, (vouw)gordijnen op maat, keuken- en tafellinnen, bed- en badlinnen, meubelstoffen en diverse linnen accessoires. Onze authentieke 100% linnen stoffen hebben een stoere uitstraling. Al meer dan 15 jaar maken wij gebruik van duurzame linnen producten..
Zie wat stoer linnen met uw huis kan doen en laat u verrassen!

 

Strobouw Nederland

3.255
www.strobouw.nl
Stro is een natuurlijk isolatiemateriaal dat, in combinatie met leem, zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Omdat stro zonder verdere bewerking wordt verwerkt is de milieubelasting laag. De hoge isolatiewaarde draagt bij aan een laag energiegebruik. Bouwen met stro kan efficiënt d.m.v. prefab wandpanelen of wandpanelen met ingeblazen stro.

 

Strobouwer

3.225
www.strobouwer.nl
Strobouw begeleiding, trainingen, advies, uitleg op de bouwplaats, damp-open en luchtdicht detailleren, verhuur overname van strobouw middelen.

 

Strowonen

3.225
www.strowonen.nl
Strowonen is de naam waarmee coöperatie VVEERLIJK u.a. actief is als ecologisch bouwer. De coöperatie is een vereniging van zelfstandige, ervaren bouwprofessionals die gezamenlijk enthousiast zijn voor het bouwen van duurzame woningen/gebouwen.

 

Sun Power Energy Solutions

3.138
www.sunpowersolutions.nl
Vacuümbuizen, warmtepompen

 

The Good Old Times b.v.

3.241
www.thegoodoldtimes.nl
Antieke meubelen en nieuwe massief houten tafels, op maat gemaakt.

 

ThermIQ

3.141
www.thermiq.nl
Infrarood verwarming

 

TONZON BV

3.136
www.tonzon.nl
Vloerisolatie, badisolatie, muurisolatie, radiatorfolie

 

Vandebron

3.181
www.vandebron.nl
Vandebron werkt toe naar een volledig duurzaam energienet, door alleen energie aan te bieden die écht groen is en lokaal is opgewekt. Als klant kies je zelf van welke bron je energie afneemt: zo weet je precies waar je goeie energie vandaan komt, en waar je geld naartoe gaat.

 

Van Lambert Real Stuff

3.131
www.vanlambertrealstuff.nl
Huiden en Vachten. Al onze producten zijn uniek en puur natuur. Ze zijn met zorg door ons uitgezocht om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen. Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau of wilt u uzelf verwennen met één van onze prachtige producten? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

 

Villa Delphia - architectuur en interieur

3.205
www.villadelphia.nl
Architectuur en interieur - Nieuwbouw, verbouw en restyling van woningen en villa's. Schetsplan, ontwerp, bouwadvies en bouwbegeleiding voor uw droomhuis in moderne, eigentijdse, traditionele, landelijke of klassieke bouwstijl. Altijd maatwerk, passend bij uw wensen en budget.

 

Vink Isolatie Culemborg BV

3.195
www.vink-groep.nl
Na-isoleren van spuwmuren met Supafil of EPS Parels en na-isoleren van vloeren/bodems en gevelonderhoud

 

VLOK brancheverenining voor klussenbedrijven

3.208
www.vlok.nl
"De VLOK is sinds 1983 dé brancheorganisatie voor vakmensen die zich bezig houden met onderhoud en verbouw van woningen en klussen in en rond de woning. Duizend zelfstandige ondernemers verspreid over het land bedienen woonconsumenten graag op hun wenken.

 

Webkarpet

3.244
www.webkarpet.nl
De grootste webshop in vloerkleden. Van goedkope vloerkleden tot vintage karpetten. Bij webkarpet.nl vind je altijd het juiste vloerkleed. Doordat al onze kleden uit eigen fabriek komen kunnen wij lage prijzen hanteren.

 

Zo Veilig

3.253
www.zoveilig.nl
Alarminstallaties, domotica, video camera's

Logo Facebook FAV – Woon Ideaal BeursOT

Woon Ideaal Beurs 2019

+31 165 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag open van 10:00 - 18:00 uur.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.