21 t/m 24 februari 2019 Brabanthallen 's-Hertogenbosch    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

Naamloos-1LOGO19-06-2018 – kopie – kopie

Deelnemers

Aanbod exposanten

Inrichten; meubelen, verlichting, wandbekleding, stoffering, binnendeuren, badkamers, keukens, domotica, inbraakbeveiligingssystemen, zonwering, vloeren, binnengroen, audiosystemen, slaapcomfort, design, kunst, deco…

(Ver)bouwen; financiering/subsidies, (binnenhuis)architectuur, projectontwikkelaars, makelaars, bouwconcepten, glas, (na)isolatie, daken, klimaat- en warmwatersystemen, ecologische bouwmaterialen, ventilatie, plafonds, trappen, duurzame energieopwekking zoals zonne-energie, ramen en deuren...

Aanmeldingen van het eerste uur
Lees hier meer over de expertise en nieuwe oplossingen van exposanten.
Een greep uit het aanbod.

Laatste nieuws van deelnemers

Voor de villa van je leven met méér wooncomfort en minder energiekosten
Het bouwen van een eigen woning is een avontuurlijke zoektocht. Villa Delphia helpt graag om een persoonlijke woning met aansprekende architectuur te realiseren. Hierbij wordt ook ruime aandacht besteed aan de interieurstyling en verlichting. Het ontwerp is indien gewenst levensloopbestendig en natuurlijk binnen budget. Op het gebied van energieneutraal bouwen lopen zij al jaren voorop. Ze ontwerpen woningen op maat die de toekomst aan kunnen.
Meer info:  www.villadelphia.nl

VillaDelphia

Duurzaam douchen heeft de toekomst
De HomeSpa van Hamwells maakt douchen duurzaam. De badkamer van de toekomst is zuinig met water en energie. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je een douchekop aanschaft waar nauwelijks water uitkomt. Met de circulaire douche heb je veel meer comfort dan met een normale douche, terwijl je veel minder water en energie verbruikt. Hiermee kun je groot genieten, en toch besparen. Comfort, Besparing, Eenvoud ineen.
Meer info: www.hamwells.com

Logo-Hamwells

Gezonder & comfortabeler wonen met lagere vaste lasten
Volgens Ansveco gaat goedkoper en gezonder wonen goed samen. Door de nadrukkelijke isolatie en kierdichting ontstaan vaak luchtkwaliteit- en vochtproblemen in de woning. Het creëren van de juiste balans tussen verwarming, duurzame warmteterugwinning, ventilatie en isolatie zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een oplossing is steeds maatwerk die op de bewoners gericht is. Met een vernieuwende werkwijze dragen ze mogelijkheden voor duurzaam en gasloos wonen aan waarmee bovendien bespaard wordt op de energiekosten.
Meer info: www.ansveco.nl

Ansveco

Nieuwe pvc click visgraat vloer
Door toepassing van speciale productietechnieken voelen de pvc vloeren van Handyfloor aan als echt hout en steen. Ze zijn bovendien uitermate geschikt voor vloerverwarming. Verkrijgbaar in diverse designs en uiteenlopende legmethoden zodat voor elke situatie, van appartement tot woning, van keuken tot living, er een pasklare oplossing is. Onlangs is de speciale pvc click visgraat vloer geïntroduceerd, die het zelf leggen van een visgraat vloer voor iedereen haalbaar maakt.
Meer info: www.handyfloor.nl

logo

Nieuwe spanplafonds dragen bij aan comfort woning
Een spanplafond, je zult ervan opkijken! Een PLAMECO plafond creëert sfeer en draagt o.a. bij aan een betere akoestiek. De plafonds passen uitstekend bij duurzaam (ver)bouwen. Door de combinatie met infrarood verwarming en LED inbouwverlichting wordt én energie bespaard én een comfortabeler binnenklimaat verkregen. Bovendien is het uit hoogwaardig kunststof gemaakte plafond onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te reinigen, milieuvriendelijk, vochtbestendig en brandvertragend. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer toepassingen met kleur.
Meer info: www.plameco.nl

Plameco Gemert 5×266 07 18.indd

Nieuw isolatiesysteem voor hellend dak
Vrijwel alle isolatiematerialen nemen energie op en geven het daarna door. Isobooster werkt anders. Het kaatst namelijk warmte en koude terug. Hoe groter het temperatuurverschil, des te beter de werking. Arthur Horeman van PXA Nederland BV: “Wij introduceren Isobooster7 HDS, het Hellend Dak Systeem. Een volledig systeem waarmee op eenvoudige wijze het dak aan de binnenzijde optimaal geïsoleerd kan worden. Eerst goed isoleren brengt comfort en bespaart op alle andere energiemaatregelen.”
Meer info: www.pxanederland.nl

logo-isobooster7-slogan-pxa-1 (002)

Zonne-energie dakpannen met behoud van architectuur
In 2050 moeten alle Nederlandse huishoudens aardgasvrij zijn. Het verlies aan deze energiecapaciteit zal moeten worden gecompenseerd. Vanaf 2030 mogen geen nieuwe benzine- of dieselauto meer worden verkocht. Zonne-energie is een duurzaam alternatief om in onze energiebehoefte te voorzien. Echter, zonnepanelen op een hellend dak zijn geen fraaie oplossing. ABCDak levert drie kleurlijnen dakpannen met volwaardige zonnecollectoren. Dus ook toepasbaar voor daken waarop geen zonnepanelen bevestigd mogen worden.
Meer info: www.abcdakpanzonnecel.nl

ABCDakpanzonnecel-01 (002)

DE ARCHITECTEN VAN NU is niet alleen een naam, maar een werkwijze
Een team van architecten, bouwadviseurs, 3D tekenaars, bouwmanagers en energetisch experts is samengesteld om een bijdetijds en duurzaam gebouw te ontwerpen. De Architecten van Nu gebruiken virtual reality om de klant elke fase, van ontwerp tot afbouw, volledig te laten beleven en begrijpen. Ook voordat de vergunning aangevraagd wordt en dat is uniek. Door sfeerbeelden van de opdrachtgever te gebruiken wordt gezamenlijk een fantastische woning op maat mogelijk.
Meer info: www.dearchitectenvannu.nl

Logo de architecten van nu – kopie

Glas-in-lood, van oud naar trendy
Al sinds 1900 wordt glas-in-lood toegepast, is weggeweest maar is weer helemaal terug. Met glas in lood kun je prachtige, sfeervolle details aan je woning toevoegen. Dit is mogelijk dankzij nieuwe technieken zoals dubbelglas en glasapplique. Mario’s Glas in Lood Atelier ontwerpt en creëert glas in lood ramen, van klassiek tot modern. Daarnaast maken zij decoratieve schalen en kunstobjecten d.m.v. fusen van glas; het in een oven smelten van stukken glas tot één nieuw geheel.
Meer info: www.mariosglasinloodatelier.nl

Logo_Marios_Glasinlood_Atelier_DEF

70% denkt ten onrechte dat hun woning afdoende beveiligd is
De meeste woningen hebben sterk verouderd of inferieur hang- en sluitwerk. Bewoners beseffen niet dat dit geen bescherming biedt tegen de 10 seconden die het de zgn. gelegenheidsinbreker gemiddeld kost om in te breken. Een veiliger “thuis” begint dan ook met bewustwording. SafeThuis levert inbraakvertragende oplossingen, desgewenst inclusief installatie. Jan van Ree: “Op de beurs tonen wij aan hoe gemakkelijk het inbrekers gemaakt wordt en wat er tegen te doen.”
Meer info: www.SafeThuis.nl

SafeThuis_logo_RGB3_overkoepelende_slogan

Meer nieuws van exposanten als Roscobouw, ScanaBouw Houtbouwsystemen, Freenergics, REMEON Beveiliging, Perfect Heating, Rekers Beton, Broos de Bruijn architecten, Etgon, TONZON, PureSolar… volgt binnenkort.

Logo Facebook FAV – Woon Ideaal BeursOT

Woon Ideaal Beurs 2019

+31 165 39 30 01

Data & locatie

21 t/m 24 februari 2019
Elke dag open van 10:00 - 18:00 uur.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.